Selecteer een pagina

Ons trainingsaanbod

Wij hebben een breed aanbod van onze trainingen. Hieronder vind je een selectie van onze trainingen. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en kijken naar de mogelijkheden tot een goede aansluiting wat betreft jouw wensen, de training en het gewenste resultaat. Dit is een kleine greep uit ons aanbod.

Of krijg telefonisch advies

Persoonlijke effectiviteit

Waar sta ik? Waar wil ik naar toe? Hoe kom ik daar? 3 belangrijke essentiële vragen waar we in deze training met jou mee aan de slag gaan. Loslaten en ontdek je ‘betere’ ik. Om te komen tot het gewenste resultaat gaan we aan de hand van diverse werkvormen aan het werk. Je beter voelen waardoor je ook beter gaat functioneren met het effect zoals alleen jij dat wilt.

Presenteer jezelf

We hebben gemerkt dat er veel vragen vanuit trainingen komen over hoe je nog meer uit jezelf kan halen om mensen te ‘overtuigen’ van jouw verhaal. Dat kan van alles zijn van een project tot aan iets persoonlijks. Je bent al goed in wat je doet alleen we zoeken samen naar jou naar de verbetering van je presentatie om tot een nog betere aansluiting te komen bij jouw doelgroep en dat jouw presentatie een succes wordt zoals alleen jij dat beoogd.

Effectief communiceren

Communiceren is het ‘moeilijkste’ wat er is. Hoe spreek jij de juiste taal van je collega, leidinggevende of medewerker. Je probeert het altijd goed te doen, maar je merkt soms dat het nooit goed genoeg is. Hoe vind je die betere aansluiting, verbinding en vooral dat je elkaar goed begrijpt. In deze training gaan we op zoek naar jouw goede manier van effectief communiceren. We kijken naar de mogelijkheden en kansen maar vooral naar hoe je in elke situatie die zich voordoet weer ‘out of the box’ kunt kijken.

Effectief beïnvloeden

Hoe beïnvloed je situaties het effectiefst? Maar vooral hoe krijg je de ander zonder ‘door te drukken’ of ‘je zin te krijgen’ in beweging. Effectief je doelen behalen met het gewenste resultaat. Waarbij de samenwerking in ogenschouw genomen wordt. Want vanuit de samenwerking kom je verder tot je gestelde doelen maar ook tot nieuwe resultaten. Wat kun jij doen om dit te realiseren.

Assertief optreden

Je kent het wel. Die ene collega die tijdens een vergadering het wel voor elkaar krijgt om zijn punt te maken. Of je net voor is en waardoor er net eerder naar hem of haar wordt geluisterd. Terwijl jouw idee misschien wel beter is. Door zelfbewust, zelfverzekerder en jezelf durven te zijn gaan we aan de slag om dit te verdiepen, verbeteren met als doel dat je wel voor jezelf opkomt in lastige, moeilijke of ingewikkelde situaties. Door bewust te zijn wat je zegt, hoe je overkomt (non verbaal) en je doelen helder voor ogen hebt gaat het na deze training gewoon lukken.

Conflicthantering

We komen met elkaar weleens in een situatie terecht waarbij we te maken krijgen met tegengestelde belangen. Een meningsverschil een andere zienswijze kort om we kijken anders naar de wereld. Dit is niet erg in een veranderende samenleving. Het wordt lastig als het een conflict wordt en deze tot vervelends toe escaleert tot onnodige ‘energie slopende’ discussies of ruzies. In lastige conflict situaties terecht komen of deze bewust uit de weggaan doe je na deze training niet meer. Wij gaan met je aan de slag om je bewust te maken van je eigen handelen, de-escalerend te werk gaan en effectief om te gaan met weerstand en belemmeringen van anderen.

Mindfulness

Mindfulness is een uitdrukking die afkomstig is uit het angelsaksisch taalgebruik, waarvan de oorsprong in het boeddhisme ligt. Het is een gemoedstoestand die getypeerd wordt door de bewustwording van de eigen fysieke ervaringen, gevoelens en gedachten, zonder onmiddellijk over te gaan op automatische reacties. Rust en plezier in je werkend leven en/of je privé. Daar streven we naar in deze training. Hoe kom je nog meer in balans dan wat je al deed. We kijken samen met jou in de training naar de prioriteiten en dat je je jezelf niet over gaat lopen. Jezelf tot een beter niveau krijgen. Vitaliteit en energie terug krijgen waar je weer blij van wordt.

Empowerment

Hoe krijg je weer grip op je eigen situatie. Je eigen verantwoordelijkheid dragen, verdiepen in je eigen werken en beter verdiepen in je huidige positie. Hoe kom je nog meer in je kracht en laat je zien wie je bent en wat je doet. En vooral dat je tot bepaalde keuzes komt. Weet hoe je jezelf kan laten zien en tot je eigen inzicht te komen hoe je dit beter weet te bewerkstelligen. Op zoek naar de essentie. Stel jezelf in staat tot meer invloed in gebeurtenissen en situaties.

Sales

Verkopen is een vak en een heel erg leuk vak. Je behaalde doelen ben je tevreden over alleen je wilt meer. De vraag alleen is hoe? Verkopen is een mooie combinatie van vaardigheden, structuur en gesprekstechnieken. In deze training focussen we ons op de combinatie die je verder brengt in verkopen. We werken toe om je tot betere verkopen te komen die bij succes jouw stimuleren om er nog meer uit te halen.

“Spiegel jezelf niet aan een ander, verrijk, ontdek en ontwikkel het beste van jezelf.”

Neem vrijblijvend contact op

Faradaystraat 17-12, 8013 PH Zwolle

+31(0) 38 200 8002

info@trainingingesprek.nl

kvk nummer: 05068380