Selecteer een pagina

Vraag vrijblijvend advies

Wij willen graag met jou in contact komen. Want wij denken dat wij jou verder op weg kunnen helpen. In groei, ontwikkeling en een nieuwe blik op de toekomst. Dit zit in alles wat je doet. Wij werken graag in trainingen in inspirerende omgevingen. Durf jij los te laten en op zoek te gaan naar nieuwe kansen?

Contact Informatie

Ons kantoor

Faradaystraat 17-12, 8013 PH
KvK nummer 05068380
v

Snel contact

info@trainingingesprek.nl
+31(0)38 200 8002

Bel: +31 (0) 38 – 200 8002

Wij adviseren je graag.

Stuur vrijblijvend een bericht

Veelgestelde vragen
We kunnen ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt. Hieronder tref je de meest gestelde aan. Mocht jouw vraag hier niet tussen zitten dan kun je contact met ons opnemen.
Hoe lang duurt een training?
Dit is afhankelijk van het soort training en de afspraak die we van te voren hebben gemaakt. Dit kan een dag zijn of meerdere dagen. De trainingstijd is van 9:30 uur – 16:30.
Hoe bekwaam zijn de trainers?
Wij werken met trainers die ruime ervaring hebben in diverse werkgebieden. Wij kijken altijd naar welke trainer het beste aansluit bij de vraag en soort training.
Werken jullie ook incompany?
Ja, er is naast open trainingen ook behoefte in de markt om incompany te trainen.
Wat is bij de prijs inbegrepen?
De training, lunch, accommodatie, materiaal voor de training en parkeergelegenheid.
Ik zie niet iets wat mij aanspreekt.
Dat kan, wij werken vanuit advies op maat. Wij komen graag bij je langs om op maat een training te ontwikkelen.
Kunnen jullie ondersteuning bieden binnen organisaties?
We kijken altijd naar de vraag, wensen en behoeftes. Op basis van de gegeven informatie kijken wat het beste hierop aansluit.
Ontvang ik een certificaat van deelname?
Na afronding van elke training krijgt elke deelnemer een certificaat.
Wat is het maximaal aantal deelnemers per training?
Dit is afhankelijk van het soort training. Het minimale aantal deelnemers voor een training is 3 maximaal 6. Dit doen we om goed in te gaan op de leerwensen en dat deelnemers met een goed gevoel naar huis gaan. Waarbij ze het gevoel hebben dat ze met de opgedane kennis dit toe kunnen passen in de praktijk. Groepsgrootte is altijd afhankelijk met betrekking tot de training.
Waar vinden de trainingen plaats?
Wij zitten door het hele land. We kiezen voor centrale locaties alsmede dicht bij een organisatie.
Kan ik ook coaching krijgen bij jullie?
Ja, onze expertise is niet alleen trainingen en cursussen maar juist ook coaching. Ons doel bij coaching om mensen in positieve zin te veranderen. Een goede wisselwerking bewerkstelligen tussen inzicht en gedrag.
Wat moet ik voorbereiden voor een training?
Voor aanvang van een training krijg je van de trainer concrete opdrachten toegezonden. Dit kan ook zijn om je alvast op een bepaald onderwerp in te lezen.
Bieden jullie ook maatwerk trainingen aan?
Iedereen is anders en dit geldt voor organisaties/bedrijven ook. Daarom is het juist van belang om maatwerk te leveren.
Zijn er parkeermogelijkheden?
Wij kiezen voor locaties, waar we de trainingen verzorgen, die nabij een snelweg liggen, goed bereikbaar met OV en auto. Ook waar voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig is.
Ik heb een allergie, kan daar rekening mee gehouden worden bij de lunch?
Absoluut. Niets vervelender als je iets eet en erg ziek van wordt. Wij houden daar zelf ook nauwlettend in de gaten dat dit goed gebeurd bij de lunch. Geef voor aanvang van de training aan wat je niet mag zodat we daar rekening mee houden. Wij zullen dit voor aanvang van de training ook vragen per deelnemer.